Torna a la pàgina d'inici
 
 
 
  Notícies FEFAC
inici FEFAC - Notícies
     
  Accions de protesta pels esdeveniments de l’1-O  
 

Us informarem de les condicions en què es desenvoluparan aquestes seccions, que en aquests moments està previst que siguin una aturada d'activitat i una vaga general

 
 
  • Empresarials: FEFAC | AFB | AFET | AFELL | AGFE
  • Categories:
  • Etiquetes:
  • Data de publicació: 02/10/2017 11:37:15
 
 

FEFAC manifesta la seva condemna més absoluta davant els gravíssims fets violents que es van produir ahir amb les actuacions de les forces de seguretat de l’Estat contra la ciutadania que s’expressava pacíficament.

La desmesurada càrrega policial per evitar les votacions, segons dades del Departament de Salut, va causar 893 ferits, amb els que la Federació empresarial es solidaritza plenament, tot expressant el seu rebuig davant l’ús de la força per solucionar un conflicte polític i desitjant que aquests lamentables fets no tornin a succeir. 

Aturada de país i vaga convocada pels sindicats minoritaris

Respecte les informacions publicades als mitjans de comunicació sobre possibles accions de protesta contra aquests esdeveniments durant els pròxims dies, estem pendents de les convocatòries oficials, per tal d’informar-vos sobre la manera de procedir.

Fins al moment, el que ha acordat la Taula per la Democràcia, formada per més de 40 entitats, és fer una “aturada de país”, en cap cas és una vaga general, tal com ens informen des de PIMEC.

S’ha decidit fer aquesta aturada “com a mostra de rebuig i condemna davant la violència exercida per part de les forces de seguretat de l’estat per intentar impedir el referèndum de l’1 d’octubre”. Avui a les 12 hores s’ha celebrat una reunió per consensuar les accions a portar a terme i la durada de l’aturada, que encara no s’ha fet públic.

Pel que fa a l’anunci d’un convocatòria de vaga del 2 al 13 d’octubre, ha estat per part dels sindicats minoritaris (CGT, COS i IAC). Des de PIMEC no es secundarà aquesta vaga.

Us comunicarem les novetats que es vagin produint i publicarem un comunicat per informar-vos sobre com procedir. 

 
 
   
   
     
     
 
Web patrocinada per:
Federació d'Associacions de Farmàcies de Catalunya - C/ Casanova, 84-86, Entr. 1ªC - 08011 Barcelona - Tel. 93 323 24 22 - Fax 93 454 61 77 | fefac@fefac.cat