Torna a la pàgina d'inici
 
 
 
  Contacta amb nosaltres
inici FEFAC - Contacta amb nosaltres

Bústia de l'associat

Amb la finalitat de millorar l’atenció que FEFAC presta als seus associats i per recollir i fer seguiment amb més eficiència qualsevol informació que vulgueu adreçar-nos a la federació empresarial, hem creat la BÚSTIA DE L’ASSOCIAT.
Qualsevol consulta, dubte, opinió que vulguis traslladar-nos ara ho pots fer a través d’aquest formulari de contacte, el nostre nou correu electrònic labustia@fefac.cat o bé trucant al telèfon 93 323 24 22.

 

Marqui la casella abans de continuar
Protecció de dades de caràcter personal
En compliment amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, FEFAC informa als seus associats i al públic en general que:
- Les dades personals introduïdes al formulari de sol·licitud d’informació de la pàgina web www.fefac.cat formaran part d’un fitxer anomenat BASE DE DADES propietat de FEFAC, que té com a finalitats (i) atendre les consultes i sol·licituds d’informació realitzades pels usuaris de la pàgina web (ii) informar, fins i tot per via electrònica, sobre els serveis o activitats que FEFAC ofereix a les farmàcies. L’interessat autoritza de forma expressa el tractament de les seves dades personals amb aquestes finalitats.
- Les dades de caràcter personal facilitades seran d’ús exclusiu per part de FEFAC i no es preveuen que siguin comunicades a tercers.
- Si una persona vol exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició respecte al tractament de les seves dades personals ha d’enviar una carta a FEFAC, Casanova, 84-86 entl 1C- 08011 Barcelona, o remetre un correu electrònic a l’adreça electrònica següent:fefac@fefac.cat
 
Web patrocinada per:
Federació d'Associacions de Farmàcies de Catalunya - C/ Casanova, 84-86, Entr. 1ªC - 08011 Barcelona - Tel. 93 323 24 22 - Fax 93 454 61 77 | fefac@fefac.cat