C/ Casanova, 84-86, Entr. 1ªC - 08011 Barcelona fefac@fefac.cat 93 323 24 22

www.fefac.cat/frenaellupus/

Frena el sol, frena el lupus

La campanya ‘Frena el sol, frena el lupus’, també a farmàcies asturianes

La campanya ‘Frena el sol, frena el lupus’, iniciada a Catalunya l’any 2015, s’implantarà a partir del dia 13 de juny a una nova comunitat autònoma, Astúries.

La iniciativa, impulsada per FEFAC, amb el suport de Ferrer, Alliance Healthcare i Fedefarma, es desenvolupa en l’actualitat a 196 farmàcies catalanes, 71 farmàcies d’Aragó i 67 de Balears, gràcies a la col·laboració continuada d’Alliance Healthcare, a distribuïdores locals, associacions de pacients i col·legis de farmacèutics. Continue reading “La campanya ‘Frena el sol, frena el lupus’, també a farmàcies asturianes” »

Il·luminació i so a la Plaça Catalunya per donar visibilitat als malalts amb lupus

El proper dia 10 de maig, amb motiu del Dia Mundial del Lupus, l’Ajuntament de Barcelona il·luminarà de lila (color associat a aquesta malaltia) les fonts de la Plaça Catalunya, de 21 a 22 hores. La iniciativa, de l’Associació Catalana de Lupus E.G. (ACLEG), té com a objectiu fer visible entre la societat el lupus i conscienciar sobre aquesta patologia. Amb la mateixa finalitat, la ciutat de Girona veurà il·luminada de lila la façana del seu Ajuntament. Continue reading “Il·luminació i so a la Plaça Catalunya per donar visibilitat als malalts amb lupus” »

La campanya ‘Frena el sol, frena el lupus’ arriba a Astúries

Informem de la posada en marxa de la Campanya ‘Frena el sol, frena el lupus’ a Astúries, de la mà de la Federació d’Associacions de Farmàcies de Catalunya, FEFAC, l’Associació de Lúpicos d’Astúries (ALAS), el Col·legi de farmacèutics d’Astúries, les distribuïdores Cooperativa Farmacéutica de Asturias (COFAS) i Alliance Healthcare i el laboratori Ferrer.

Per donar a conèixer la iniciativa i informar sobre la patologia, es convida a pacients, familiars i farmacèutics a la Jornada ‘El lupus com a paradigma de les malalties autoimmunes i el paper de les farmàcies en la millora dels malalts’, que tindrà lloc el proper 13 de juny, a les 14:00 hores (es servirà un aperitiu previ), al Col·legi de Farmacèutics d’Astúries (Carrer de Campomanes, 24, 33008, Oviedo). La durada aproximada de l’acte serà de dues hores. Continue reading “La campanya ‘Frena el sol, frena el lupus’ arriba a Astúries” »

La campanya Frena el sol, frena el lupus, a IB3

Miniatura frenalupus Balears

El programa Ara mateix d’IB3 es fa ressò de la campanya Frena el sol, frena el lupus, impulsada per la Federació d’Asociacianes de Farmàcies de Catalunya, Fefac, i desenvolupada a farmàcies per ajudar els malalts de lupus a cuidar la seva pell, a través de la venda a meitat del seu preu de fotoprotectors de qualitat. Al març de 2017, s’implanta a les Balears, amb la col·laboració de Ferrer, del Col·legi de Farmacèutics de Balears, les distribuïdores Cooperativa Apotecaris, Alliance Healthcare i Cofarme, així com l’associació de pacients Aiblupus.

Continue reading “La campanya Frena el sol, frena el lupus, a IB3” »

Farmàcies de Balears comencen a sumar-se a la campanya ‘Frena el sol, frena el lupus’

foto sala luups

Farmàcies de Balears han començat a sumar-se a la Campanya ‘Frena el sol, frena el lupus’, impulsada per la Federació d’Associacions de Farmàcies de Catalunya (FEFAC), que ha estat presentada avui a la seu del Col·legi de Farmacèutics de les Illes Balears ( COFIB), amb l’assistència d’unes 70 persones, entre pacients i farmacèutics. El COFIB, amb l’Associació de Lupus de Balears (Aiblupus), les distribuïdores Cooperativa Apotecaris, Alliance Healthcare i Cofarme, i el laboratori Ferrer, han fet possible que la iniciativa, que ja es duu a terme a Catalunya i Aragó, s’implanti a Balears.

Continue reading “Farmàcies de Balears comencen a sumar-se a la campanya ‘Frena el sol, frena el lupus’” »